Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم طی سخنانی در نشست خبری با اشاره به اینکه فقه ما در زمینه اقتصادی مشکل‌گشاست، اظهار کرد: فقط کافی است که فقها در این موضوع تسلط کامل داشته باشند تا بتوانند مشکلات را حل کنند. ما در فقه اسلامی موارد متعددی از رسیدگی به امور اقتصادی جامعه را می‌بینیم که در وضعیت فعلی هم بسیار کارآمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معتقدم مجلس آینده باید مجلس کارآمدی باشد که دغدغه‌های مردم را در مسائل اجتماعی و اقتصادی پاسخگو باشد و برطرف کند. مجلس هفتم تجربه خوبی داشت که در آن عده‌ای از نمایندگان کارشناس اقتصادی بودند و در مجلس طرح‌های اقتصادی خوبی را پیش بردند که برخی از مشکلات را حل کرد.

مصباحی‌مقدم ادامه داد: متأسفانه در مجلس هشتم تعداد آنان کمتر شد و در مجلس نهم هم برخی دیگر حضور پیدا نکردند و افرادی که دغدغه اقتصادی داشتند کمتر شدند و طبعاً این دو مجلس از لحاظ تأثیرگذاری اقتصادی کم‌اهمیت‌تر بودند.

این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه اگر بانک مرکزی مستقل می‌شد ما با رشد تورم مواجه نمی‌شدیم، تاکید کرد: اگر صندوق ذخیره ارزی دچار برداشت‌های بی‌حساب و کتاب نمی‌شد الان ذخیره ارزی بهتری داشتیم، اما از دوره‌ای این حساب ذخیره ارزی بدل به حساب جاری شد و مدام از آن برداشت‌هایی انجام می‌شد.

مصباحی‌مقدم با بیان اینکه اقتصاد ایران برای شکوفایی نیازمند نقشه راه مشخص و دقیق است، تاکید کرد: با اجرایی شدن نقشه راه اقتصادی می‌توان ظرف دو تا ده سال اقتصاد ایران را تا ده کشور اول جهان بالا کشید.

وی افزود: ظرفیت نخبگی جوانان یکی از ظرفیت‌های این کشور است که در کنار منابع طبیعی ما از مهمترین ظرفیت‌هاست که در بخش انرژی می‌توان استفاده فراوانی از آن کرد و اقتصاد ایران را نجات داد.

این فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: برای مدیریت اگر میدان برای نسل جوان باز شود بسیار بهتر از نسل مسن جامعه که مدیریت کلان را برعهده گرفته‌اند عمل می‌کنند چرا که روزآمد هستند و از استادان خود بهتر با مسائل روز آشنا هستند ولی در مجلس باید ترکیبی از تجربه و جوان‌گرایی وارد شود.

وی تصریح کرد: اصلا شایسته جمهوری اسلامی نیست که جمعیت زیر خط فقر ما افزایش یافته باشد و بی‌عدالتی در جامعه اسلامی ما گسترده‌تر از گذشته شود. مردم باید تا چه زمانی صبر کنند که این وضعیت درست شود؟

مصباحی‌مقدم در پاسخ به این پرسش ایسنا مبنی بر اینکه لیست شورای ائتلاف اصولگرایان چه زمانی نهایی می‌شود و اینکه اگر وی در آن حضور نداشته باشد در انتخابات می‌ماند یا خیر، گفت: باید به انتظار باشیم که ببینیم لیست شورا در پایان چه می‌شود. چرا که تاکید جامعه روحانیت هم رسیدن به لیست واحد بود پس اگر به لیست واحد برسند استقبال می‌کنیم حتی اگر من هم در آن حضور نداشته باشم. درباره حضورم در انتخابات نیز اجازه دهید که لیست شورا نهایی شود و بعد تصمیم خود را اعلام می‌کنم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره علت اختلاف نظر میان حدادعادل و آقاتهرانی تاکید کرد: دنبال این بودیم که جریان انقلابی به هم بپیوندند و از مدتها پیش ۳۱ حزب در جلسات جامعه روحانیت که با احزاب اصولگرا انجام می‌شد، حضور داشتند و همان وقت هم از جبهه پایداری دعوت شد و حتی یک جلسه هم با حضور جبهه پایداری در خانه آقای موحدی‌کرمانی برگزار کردیم و آنان اعلام آمادگی برای وحدت کردند اما تاکنون که به نتیجه‌ای نرسیدیم.

کد خبر 484015 برچسب‌ها مجلس - انتخابات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس انتخابات اقتصاد ایران جبهه پایداری مصباحی مقدم ذخیره ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرحله دوم انتخابات روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود تا، ۹۰ کاندیدای این انتخابات برای تصاحب ۴۵ کرسی بلاتکلیف مجلس دوازدهم با یکدیگر رقابت کنند؛ رقابتی که در ۲۲ حوزه و ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود.

در این میان، حوزه انتخابیه تهران ۳۰ کرسی در پارلمان دارد، تکلیف ۱۴ کرسی آن در دور اول انتخابات مشخص شده است اما هنوز ۱۶ کرسی دیگر بلاتکلیف است. در این میان، رقابت شدیدی میان اصولگرایان به راه افتاده و در چند روز گذشته هر کدام از تشکل‌های آن لیست جداگانه‌ای را منتشر کردند.

رزما، شورای وحدت، صبح ایران، جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا)، امنا، جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران از جمله تشکل‌هایی بودند که در دور دوم انتخابات لیست انتخاباتی خود را منتشر کردند.

فضای شهر اما به مثابه دور اول انتخابات چندان حال و هوای انتخاباتی ندارد و براساس مشاهدات میدانی، در برخی از خیابان‌های مرکز شهر مانند میدان امام حسین(ع)، خیابان سپبهد قرنی، خیابان دماوند و خیابان انقلاب، فقط بنرهای تبلیغاتی لیست جبهه‌پایداری_شانا و لیست امنا به چشم می‌خورد و دیگر خبری از بنرهای تبلیغاتی لیست‌های دیگر اصولگرایان نیست.

از دیگر بنرهای تبلیغات شهرداری برای انتخابات، بنرهایی با عنوان «دوباره برای ایران» و «همه با هم برای وطن» است.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904314

دیگر خبرها

  • رای دور دوم از دور اول مهم تر است؟ | گره‌هایی که با انتخاب اصلح باز می شود
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست
  • فیلم/ حضور قالیباف در نمایش وحدت جبهه انقلاب
  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • عضو جبهه پایداری: با کودک همسری مخالفم / مستنداتی علیه فرزین دارم!
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند