Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری در تازه‌ترین اظهار نظر خود خبر از هزینه ۱۳ میلیاردی تومانی برای تکمیل ساختمان نیمه کاره فدراسیون داد که این مبلغ گزاف واکنش‌هایی را در پی داشته است. خبرگزاری میزان - محمود رشیدی روز پنجم خرداد ماه در رقابتی نزدیک با عبدالرحمن قاسمی توانست با کسب ۲۷ رای از اعضای مجمع به مدت چهار سال ریاست فدراسیون دوچرخه‌سواری را برعهده گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان روز رشیدی عنوان کرد که تا ۴۰ روز پس از ریاستش گزارشی کامل از وضعیت کلی دوچرخه‌سواری و مشکلات پیرامون این رشته ارائه خواهد داد که وی در جریان مجمع عمومی فدراسیون دوچرخه‌سواری به قولش عمل کرد و گزارش خود را به سمع و نظر اعضای مجمع رساند.

رشیدی که هنوز چهل روز از ریاستش در فدراسیون دوچرخه‌سواری نگذشته در اظهاراتش در مجمع سالیانه این فدراسیون به مواردی اشاره کرد که خالی از ابهام نیستند. یکی از مهمترین سرفصل‌هایی که وی در روز مجمع مانور زیادی روی آن کرد بحث بدهی‌های باقیمانده از فدراسیون‌های قبلی و همچنین میزان منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل ساحتمان نیمه کاره فدراسیون دوچرخه سواری بود.

رییس جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری در آخرین گزارشش که روز ۲۰ تیر ماه در جریان مجمع سالیانه بود مدعی شد که برآوردش برای تکمیل ساختمان فدراسیون، مبلغی نزدیک به ۱۳ میلیارد تومان است.  
برای بررسی بیشتر این موضوع بهتر است به روند تکمیل ساختمان نیمه کاره فدراسیون دوچرخه‌سواری و همچنین اظهارات مختلف در این موضوع پرداخت.

یکم خرداد ماه سال ۱۳۹۹ سایت فدراسیون در خبری اعلام کرد که محل ساختمان اداری فدراسیون تغییر پیدا کرده و قرار است ساختمان در حال تکمیل در مساحت ۱۲۰۰ متر و در سه طبقه به بهره‌برداری برسد. در همین روز مهندس ارتقایی، مشاور عمرانی وزیر ورزش و جوانان به همراه خسرو قمری، رییس وقت فدراسیون از روند تکمیل ساختمان فدراسیون بازدید کردند.  

در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ مراحل دیوار دیوارچینی ساختمان جدید فدراسیون کامل و با گذشت چهار ماه و در تاریخ ۲۹ مهر سال گذشته اجرای نمای شیشه‌ای و سیمانکاری ساختمان به صورت کامل انجام شد. پس از ۹ ماه از این تاریخ مراحل دیگری از ساخت و تجهیز ساختمان نیمه کاره نیز انجام شد و باید دید تا چه زمانی رییس جدید می‌تواند ساختمان جدید را مورد استفاده قرار دهد.     اکنون با مشاهده سیر تکمیل و پیشرفت ساختمان جدید فدراسیون بهتر است مروری بر اظهارات افراد مختلف و همچنین رییس جدید فدراسیون داشته باشیم.

پس از انتخاب داوری به عنوان سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری وی در ۵ بهمن ۱۳۹۹ اعلام کرد که برآورد‌های لازم انجام شده و حدود ۴ میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان فدراسیون نیاز است. داوری حتی خاطرنشان کرده بود که ساخت و تجهیز ساختمانی با زیربنای بالای ۱۰۰۰ متر مربع حدود ۸ میلیارد تومان هزینه دارد که این مبلغ برای فدراسیون کمتر هم خواهد شد.

پس از این تاریخ رشیدی در یکم تیرماه امسال با اشاره به استاندارد نبودن قسمت‌های مختلف ساختمان تاکید کرد که نقشه طراحی شده برای ساختمانی با این مساحت قابلیت اجرا ندارد و آسانسوره، دیواره‌ها و پله‌ها نقص دارند. رییس فعلی فدراسیون دوچرخه‌سواری همچنین یادآور شد که فدراسیون قبلی به پیمانکار‌ها نیز بدهی دارند. رشیدی در صحبت‌هایش تصریح کرد که برآوردش از هزینه‌ها برای تکمیل و بهره‌برداری از ساختمان نزدیک به ۸ الی ۹ میلیارد تومان است.

نکته جالب آنجاست که تقریبا پنج ماه بین صحبت‌های داوری و رشیدی فاصله زمانی وجود دارد، ولی اختلافی ۵ میلیاردی بین صحبت‌های این دو نفر وجود دارد که با محاسبه با هر میزان تورم در کشور نیز نمی‌توان افزایش یک میلیاردی هزینه‌ها در هر ماه را توجیه کرد.  
این درحالیست که سیر صعودی هزینه‌ها از سوی رشیدی گویا تمامی ندارد و گویا رییس جدید دوست دارد با با توسل به بهانه‌های مختلف از قول‌هایی که پیش از انتخابات داده بود عقب نشینی کند؛ چرا که وی ۲۰ تیر ماه و تنها پس از گذشت ۲۰ روز از آخرین اظهارتش در مجمع عمومی فدراسیون تاکید کرد برای تکمیل ساختمان جدید مبلغی در حدود ۱۳ میلیارد تومان نیاز است که این مبلغ نسبت به صحبت‌های بیست روز پیش باز هم نزدیک به ۴ میلیارد افزایش داشته و معلوم نیست مبنای رشیدی برای این مبالغ چیست؟

این ۱۳ میلیارد تومان را اگر با ۴ میلیاردی که داوری حدود ۵ ماه پیش گفته، مقایسه کنیم به اختلافی ۹ میلیارد تومانی می‌رسیم. این اختلاف به حدی است که با هیچ میزان از تورمی نمی‌توان آن را توجیه کرد. از سوی دیگر واقعا عجیب است که برای تکمیل ساختمانی که سفت‌کاری و لوله‌کشی شده و تنها برخی موارد جزئی‌تر باقی مانده؛ چرا باید ۱۳ میلیارد هزینه در پی داشته باشد.

در آخر باید این نکته را یادآور شد که آمار‌های کذب و عدم صداقت برای موفقیت یک مجموعه بزرگترین آفت است و بهتر است به جای بهانه‌تراشی با اعداد و ارقام بزرگ و منحرف کردن اذهان، در نهایت صداقت راجع به موضوعات مختلف صحبت شود.

 

بیشتر بخوانید: از اتاق ۸۰۰ میلیونی آقای رییس تا حقوق‌های معوقه کارمندان!/ مگر رییس قبلی مهمان خارجی نداشت؟

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون دوچرخه‌سواری محمود رشیدی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه سواری محمود رشیدی فدراسیون دوچرخه سواری برای تکمیل ساختمان ۱۳ میلیارد تومان جدید فدراسیون ساختمان جدید رییس جدید نیمه کاره هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی با حضور در برنامه صف اول صدا و سیما درباره میزان آمادگی ورزش کشور برای حضور در المپیک گفت: کمتر از سه ماه تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس در هر دو بخش المپیک و پارالمپیک در حال آماده سازی است. در المپیک پیش رو تا امروز ۳۵ سهمیه را کسب کرده‌ایم. آوردگاه مهم ورزش کشورها در المپیک است. ورزش قهرمانی کشورها در همین رقابت‌ها بررسی می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ارزیابی دقیق نداریم چراکه در فرصت باقیمانده تا المپیک ۲۰۲۴ احتمال دارد سهمیه ما بیشتر شود. ما با توجه به ارزیابی کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در فدراسیون‌های مختلف، ارزیابی‌ها قبل از اعزام ارزیابی صورت می‌گیرد. تمام فدراسیون‌هایی که کسب سهمیه کردند تلاش دارند با تمام قدرت حضور پیدا کنند. ما یکی از مراسم‌هایی که باید قبل از المپیک داشته باشیم پاداش مربوط به آنهاست. ورزشکاری که مدال کسب می‌کند باید پاداش آنها داده شود. دغدغه آنها در زمینه‌های مالی و موارد سربازی نیاز به توجه دارد.

وی ادامه داد: طبیعی است ورزشکاری که در یک سال زحمت کشیده و مربی تلاش کرده است باید مورد تقدیر قرار بگیرد. حدود ۲۳۰ میلیارد تومان روز گذشته به آنها پرداخت شد. البته این موارد به تنهایی کافی نیست و بقیه دغدغه‌های آنها مثل اشتغال و… باید مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی با اشاره به در مورد بحث خصوصی‌سازی باشگاه‌ها گفت: اگر بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم، موضوع اول بحث حق پخش تلویزیونی است که حق باشگاه‌ها به شمار می‌رود. امسال در لایحه برنامه هفتم آئین‌نامه‌ای برای این امر پیش‌بینی کرده‌ایم تا در جلسه دولت تصویب شود که حق باشگاه‌ها داده شود. وقتی حق داده شود از ۳۵ تا ۶۵ تا ۷۰ درصد درآمد باشگاه‌ها از محل حق پخش تلویزیونی است که باشگاه‌های ما از این موضوع محروم هستند.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که مثل گذشته به راحتی قرارداد ببندند و هزینه کنند. بحث فیرپلی مالی را داریم که همه در کنار هم می‌تواند قانونمندی ایجاد کند. ما پولی به فدراسیون فوتبال نمی‌دهیم و بیشترین اعتبار را به کشتی می‌دهیم. رشته‌ای که در میادین مختلف برای ما افتخارآفرینی کرده است. ما به دنبال تقویت آنها هستیم و می‌خواهیم از وضعیت موجود خارج شوند. ما از نظر اعتباری کمک زیادی به فوتبال نمی‌کنیم، اما اینکه مسابقات‌شان برگزار می‌شود یک ریال وزارت ورزش نداده است. فدراسیون فوتبال از محل درآمد باشگاه‌ها فوتبال را می‌چرخانند اما در مورد سایر رشته‌های ورزشی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خودش را موظف می‌داند به این رشته‌های ورزشی کمک کند. شخص رئیس جمهور معتقد بود وزارت ورزش نباید باشگاه‌داری کند. همراهی ارکان دولت باعث رخ دادن اتفاق خوب خصوصی سازی شد.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سال گذشته نزدیک به هزار میلیارد تومان به فدراسیون‌های ورزشی کمک کردیم که سهم فوتبال ۱۰۰ میلیون هم نبود. اصلاً دولت پول نداده است و از طریق درآمدهای خودشان تأمین هزینه کرده‌اند. بحث تبلیغات روی لباس و فروش بازیکن و … شاید در حدی نباشد که هزینه‌های فوتبال را پوشش بدهد، اما آنها باشگاه دارند. من صراحتاً بگویم که دولت در هیچ بخشی یک ریال برای باشگاه‌ها هزینه نمی‌کند چون خلاف قانون است. مثلاً نساجی یک تیم بخش خصوصی است و باشگاه خودش سرمایه‌گذار دارد. شاید سودی نبرد، اما با عشق و علاقه این کار را می‌کنند. پتروشیمی‌ها و بانک‌ها و هلدینگ‌ها دولتی نیستند و این یعنی دولت بودجه‌ای اختصاص نمی‌دهد.

کد خبر 6100930

دیگر خبرها

  • دستیابی به اهداف پایداری با مسیرهای هوشمند دوچرخه
  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • راه بازار اجاره از بازار مسکن جدا شد / آمارهای نگران‌کننده برای مستاجران
  • صعود ۲ نماینده ایران به فینال دوچرخه‌سواری کوهستان آسیا
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • رئیس فدراسیون والیبال از جیب خودش برای تیم ملی هزینه می کند
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند