Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ارزیابی رأی مجلس به ۱۸ وزیر پیشنهادی رئیس جمهور، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: اولا به آقای رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی تبریک می گویم که کابینه اش، اکثریت به اتفاق رأی آورده اند و فقط یک وزیر رأی نیاورده است. امیدوارم کارشان را شروع کنند و قرین موفقیت باشد

او افزود: طبعا دفاع آقای رئیسی از کابینه، عنوان توضیحاتی که ایشان داد و به نمایندگان مجلس اطمینان خاطر داد که در هر مورد از وزرا، تحقیقات و بررسی های لازم را انجام داده است و با اطمینان خاطر آنها را معرفی می کند، این هم تاثیرگذار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم سیاسی، امنیتی و دفاعی کابینه رئیسی باتجربه و قوی است

این چهره سیاسی اصولگرا درباره تیم دفاعی، سیاسی و امنیتی کابینه رئیسی، گفت: هم وزیر اطلاعات، فرد باتجربه ای است و هم وزیر کشور کابینه آقای رئیسی باتجربه است چراکه با امنیت کشور مرتبط است. از سوی دیگر انتخاب آقای رئیسی برای وزیر دفاع نیز قابل دفاع است. او فرد باتجربه ای است. این مجموعه، مجموعه قوی و خوبی هستند که آقای رئیسی آنها را انتخاب کرده است.

دامنه تجارب و فعالیت‌های امیرعبداللهیان فراتر از منطقه است

او درباره تیم سیاست خارجی و اقتصادی نیز اشاره کرد: آقای امیرعبداللهیان هم که به عنوان وزیر امور خارجه انتخاب شد از افراد سطح بالای وزارت خارجه در ادوار مختلف بوده است معمولا گفته می شود که ایشان در منطقه بیشتر فعال بوده است اما وقتی بنده سوابق ایشان را نگاه کردم دامنه فعالیت های ایشان فراتر از منطقه بوده است و بسیار امیدوارم که ایشان در سیاست خارجی موفق باشد.

رأی اعتماد مجلس نشان از تعامل خوب و فعال مجلس با دولت است

مصباحی مقدم در پاسخ به این سوال که اقدام مجلس را در رأی اعتماد به اکثریت اعضای کابینه رئیسی، نشانه تعامل با دولت می‌بینید یا اینکه به نوعی با دولت مماشات کرده است؟ تصریح کرد: یقینا این اتفاقی که رخ داد حاکی از تعامل خوب و فعال مجلس با دولت است هم نمایندگان، دیدگاه های مخالف و موافق را با صراحت بیان کردند و هیچ محافظه کاری صورت نگرفت همانطور که انتظار می رفت نمایندگان مجلس نسبت به نقدهایی که به وزرای پیشنهادی داشت مواضع خود را به خوبی بیان کردند و این گونه نبود که بخواهند محافظه کاری کنند و در عین حال این رأی اعتمادی هم که به اکثریت کابینه دادند رأی اعتماد قابل توجهی بود و نشاندهنده تعامل خوب و فعال مجلس و دولت است.

وزرای پیشنهادی رئیسی در قدوقواره وزارتخانه های انتخاب شده هستند

او اظهار کرد: بعضی‌ها اینطور تصور می کنند که افراد معرفی شده از قدوقواره این وزراتخانه ها برخوردار نیستند، این نگاه و تفکر به دلیل نوعی اُنس ذهنی نسبت به افرادی است که طی بیست سال گذشته، به طور مرتب، وزیر بوده اند حال آنکه آنها اگر کارآمدی داشتند این کارآمدی ها در میدان عمل، خودش را نشان داده است. وزرای جدید در قدو قواره وزارت هستند

عناصر جوان تر بیشتر سر پُرشوری برای خدمت دارند

مصباحی مقدم تاکید کرد: باید به این مسئله توجه کنیم لزوما افرادی که با تجربه بسیار بالایی هستند بالاترین موفقیت ها را هم در میدان عمل داشته باشند. در آغاز انقلاب ما به نسل جوان اعتماد کردیم هم در دولت ها و هم در دفاع مقدس، و نتایج بسیار بالایی گرفتیم. اصولا عناصر جوان تر از نظر معلومات به روز تر هستند و از نظر توانایی ها، توانایی بالاتری دارند و در عین حال بیشتر سر پُرشوری برای خدمت دارند.

باغگلی تجربه آموزش و پرورش نداشت

او گفت: بنابراین من این کابینه ای که شکل گرفته است را کارآمدتر از کابینه های قبلی برآورد ‌می کنم.

این عضو جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این سوال که رأی عدم اعتماد مجلس به آقای باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را چگونه دیدید؟ عنوان کرد: واقعیت این است که من هم راضی نبودم و نپسندیدم منتهی صحبتی نکردم تا اثر منفی نگذارد چراکه ایشان تجربه آموزش و پرورش نداشت. طبعا امیدواریم آقای رئیسی، وزیر پیشنهادی شان برای این وزارتخانه از میان افرادی باشد که مورد اعتماد معلمان محترم کشور باشد یعنی اعتمادشان را به چنین فردی نشان داده باشند./ خبرآنلاین

منبع: فردا

کلیدواژه: مصباحی مقدم امیرعبداللهیان کابینه رئیسی کابینه رئیسی مصباحی مقدم رأی اعتماد آقای رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۷۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن خجسته باقرزاده با اشاره به کاندیداتوری‌اش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت : برخی‌ها با خود من تماس گرفتند و گفتند که اگر می‌خواهید در لیست باشید، دیداری با هم داشته باشیم. من گفتم با هیچ‌کس ملاقات نمی‌کنم؛ می‌خواهم در مجلس مستقل باشم. اگر به مجلس رفتم الحمدالله، اگر هم راه نیافتم باز الحمدالله.

بنابر روایت ایرنا، وی افزود: واسطه‌های چند نفر از رجال سیاسی برای ملاقات با من تماس گرفتند و من گفتم تا قبل از انتخابات هیچ ملاقاتی نخواهم کردم، چون گفته بودند فلانی را در لیست بگذاریم من گفتم تصمیم با خودشان است.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اگر اسم مرا در لیست گذاشتند که از آنها خیلی تشکر می‌کنم، اگر هم نگذاشته بودند گله‌ای نخواهم کرد، اظهار کرد: من می‌خواهم اگر به مجلس رفتم، مستقل باشم. «خواهی به کعبه رو کن و خواهی به سومنات. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است»

وی با بیان اینکه «والله»، «والله» بنده از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، تاکید کرد: اصل ۴۴ را باید واقعا جدی گرفت. ظرفیت‌های فردی و سرمایه‌ای در کشور وجود دارد اما راه آنها بسته است. اگر ما می‌گوییم جهش اقتصادی، دولت فعالیت آن را انجام می‌دهد اما زمینه‌ها را باید مهیا کنیم و در واقع دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. وظیفه دولت ایجاد یک محیط رقابتی منصفانه است. دولت نباید رقیب باشد و اجازه ندهد انحصار ایجاد شود و یک نفر همه بازار را در اختیار بگیرد.

عضو فهرست ائتلاف جبهه شورای انقلاب تصریح کرد: وقتی از دولت نام می بریم شاید منظور رئیس جمهور یا وزیر نباشند، بیشتر سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسساتی هستند که خیلی‌ها هم پاسخگو نیست. این پایگاه‌های قدرت است بخش‌هایی از درون دولت نمی‌خواهند آن را از دست بدهند.

خجسته باقر زاده سازمان مدیریت و برنامه و بودجه باید رفتار شرکت‌ها را ارزیابی کند و آنها را توبیخ و یا تشویق کند، اما ما این کارها را انجام نمی‌دهیم، تصریح کرد: ما می‌توانیم برای شرکت‌ها قالب بگذاریم. اول سال به مدیر بگوییم که این شرکت با این سرمایه چقدر می‌تواند درآمد کسب کنند. نظارت مجلس هم بسیار مهم است، البته نه اینکه قانون مهم نباشد.

وی با بیان اینکه مدیر ۴ وظیفه اساسی دارد، برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت و کنترل را از جمله وظایف او می داند و می‌گوید: اگر قرار شد مدیر فقط بر یک وجه تکیه کند، کدام وجه باید باشد و همه بگویند وجه آخر زیرا از این طریق حتی می‌توانید برنامه‌تان را اصلاح کنید و اتفاقا در این موضوع غفلت شد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گر بر اجرای قانون نظارت شود، هم ضعف‌های قانون و هم کاستی‌های اجرا و آیین‌نامه‌ها و هم ضعف کسانی که باید اجرا کنند مشخص می‌شود. قانون خوب نیازمند نظارت خوب است.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904434

دیگر خبرها

  • رای دور دوم از دور اول مهم تر است؟ | گره‌هایی که با انتخاب اصلح باز می شود
  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • وزیر کشور: ادعای حمایت دولت از یک لیست سیاسی در انتخابات بداخلاقی است
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • نتانیاهو در آستانه خودکشی سیاسی است
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود